Ziggo usenet nieuwsgroepen server

Ben jij op zoek naar de usenet instellingen om voor jouw provider Ziggo usenet server te kunnen gebruiken? Helaas is Ziggo op 1 april 2020 gestopt met het aanbieden van usenet en je kunt sindsdien helaas geen verbinding meer maken met usenet servers van Ziggo. Om toch via nieuwsgroepen te kunnen downloaden als klant van Ziggo kun je verbinding maken met een alternatieve usenet server.

Ziggo usenet alternatief

Nu Ziggo geen usenet verbinding meer aanbiedt ben je wellicht op zoek naar een alternatief om toch te kunnen downloaden via usetnet. Om verbinding te kunnen maken heb je een andere usenet service provider nodig. Gratis alternatieven zijn er in principe niet, wel bieden de bekende providers vaak een trial / proefversie zodat je enkele dagen of weken de dienst volledig gratis kunt testen om te kijken of het iets voor jouw is. Na de gratis proefperiode stopt  het of je hebt de keuze om het abonnement voor een paar euro per maand te verlengen.

De beste alternatieven voor Ziggo usenet:

UsenetBucket – 7 dagen gratis uitproberen

Eweka – 7 dagen trial

Ziggo alternatief Eweka

Eweka is een goede keuze als vervanger van Ziggo usenet. Eweka biedt een retentie van meer dan 4000 dagen. Retentie houdt in dat je bestanden tot 4000 dagen oud sowieso kunt downloaden. Als je dus ook bestanden wilt kunnen downloaden die al langere tijd op usenet staan dan is een provider met een hoge retentie aan te raden.

Hoe kies ik een ziggo usenet server alternatief?

Als je op zoek bent naar een nieuwe provider dan kan het lastig zijn om een goede keuze te maken voor een nieuwe provider omdat er zoveel verschillende nieuwsgroepen providers zijn. Op onze download server website hebben wij een lijst samengesteld met de populaire en meest bekende usenet providers om jou te helpen een goede keuze te maken voor een nieuwe provider. Wil je alle bekende usenet providers bekijken? Bekijk: De beste usenet providers.

Ziggo usenet vragen

Hier vind je allerlei vragen over het gebruik van Ziggo usenet toen dit nog mogelijk was. Zoals in dit artikel te lezen is is Ziggo inmiddels gestopt met het aanbieden van usenet.

Wat zijn de login gegevens van Ziggo usenet?

Ziggo usenet hostname server adres: news.ziggo.nl
Login naam: Je hoofd @ziggo.nl e-mailadres van je Ziggo abonnement.
Wachtwoord: Het wachtwoord van dit mailaccount
Poort 119