Ben jij al bekend met UsenetServer? Het kost je helemaal niets om kennis te maken met UsenetServer, want je kunt profiteren van een mooie proefperiode van 14 dagen! Maximale snelheid, gratis SSL verbindingen, lange retentie, enorm veel nieuwsgroepen en een compleetheid van 99%, dit zijn een aantal kernwoorden voor UsenetServer. In dit artikel willen wij deze kernwoorden toelichten, zodat je precies weet waar je aan toe bent.

UsenetServer

Snelheid van de Usenet Server nieuwsservers is extreem

Ben je op zoek naar een Usenet provider zonder limieten op de downloadsnelheid, dan ben je bij UsenetServer aan het juiste adres. Je hebt alleen te maken met de limiet van je internet provider. Stel dat je een verbinding hebt met een downloadsnelheid van 120 Mbit, dan kun je ook daadwerkelijk met deze snelheid downloaden via UsenetServer. Een groot bestand is met dergelijke snelheden zo gedownload!

Volledig anoniem downloaden

Kies je voor UsenetServer dan kun je in volledige anonimiteit downloaden. Je kunt namelijk gebruik maken van SSL waardoor de verbindingen beveiligd zijn en niemand met je kan meekijken. Maak je namelijk geen gebruik van SSL dan kunnen kwaadwillenden van buitenaf pakketten onderscheppen en zien wat je aan het doen bent. Gelukkig heb je hier bij Usenet Server geen last van!
Retentie? meer dan 2260 dagen terug!
Bestanden die jaren geleden geplaatst zijn kun je eenvoudig downloaden als je kiest voor Usenet Server. Er is namelijk sprake van een lange retentie van maar liefst 2260 dagen. Je hoeft dus niet bang te zijn dat bestanden die jaren geleden geüpload zijn niet meer te downloaden zijn.

UsenetServer heeft ontelbaar veel nieuwsgroepen

Met UsenetServer maak je verbinding met meer dan 100.000 tekst en binaire nieuwsgroepen. Door interne relaties met andere grote, maar ook kleine Usenet providers ligt de compleetheid van UsenetServer op meer dan 99%. Je hoeft dus niet bang te zijn dat het ene bestand waar je naar op zoek bent niet beschikbaar is.

Bepaal zelf de abonnementsduur van de nieuwsserver
Laten we eens kijken naar de verschillende abonnementen die er zijn bij Usenet Server. Je UsenetServerkunt zelf bepalen hoelang je gebruik wilt maken van de download mogelijkheden. Je kunt kiezen voor een abonnement van 3 dagen, één maand of 3 maanden. Het abonnement voor 3 dagen kost je iets meer dan 2 euro. Bij dit abonnement kun je geen gebruik maken van SSL verbindingen. Kies je voor één maand dan betaal je zo’n 15 euro. Ga je liever toch voor het langste abonnement van 3 maanden, dan betaal je ongeveer 31 euro. Bij deze laatste twee abonnementen kost het gebruik van SSL je niets extra.
Een proefperiode van 14 dagen behoort ook tot de mogelijkheden. Tijdens deze proefperiode kun je ervaren hoe eenvoudig, veilig en leuk het is om te downloaden via UsenetServer. Je kunt gebruik maken van deze proefperiode als je kiest voor het abonnement van één maand of 3 maanden.

Wat enorm veel voordelen kent UsenetServer, vind je ook niet?
UsenetServer bestaat al een flink aantal jaren en dat is ook niet heel gek als je ziet wat je krijgt voor je geld. Wij wensen je heel veel downloadplezier toe bij deze Usenet provider!