Eweka is een van de oudste nieuwsserver providers in Nederland. In 2001 werd Eweka opgericht om payserver diensten aan te bieden. Het bedrijf heeft alles zelf in huis en werkt niet op reseller basis, het datacentrum van Eweka bevindt zich in Amsterdam. Mede omdat Eweka zelf alles in handen heeft, zijn de prijzen zeer laag en de is de klantenservice wel geïnformeerd over de producten die zijn aanbieden. Eweka biedt slechts 2 soorten nieuwsserver pakketten aan, namelijk een 50Mb/sec en een 100Mb/secEweka.

Eweka nieuwsserver is zeer bekend en geliefd

Het bedrijf bestaat al ruim 14 jaar, wat erg lang is voor een nieuwsserver provider. De usenet aanbieder heeft meer dan 20.000 vaste, zeer tevreden klanten. Men denkt meer dan 125.000 van de belangrijkste nieuwsgroepen en heeft een dataopslag in het datacentrum van ruim 350 Terabyte. Dat betekend dus dat je als klant toegang hebt tot 350 Terabyte aan multimedia en dergelijke! Bedenk het en het is te vinden en downloaden met de nieuwsservers van Eweka, van zeer oude copyright vrije video’s tot de allernieuwste.

Een gratis nieuwsserver proberen?

Eweka is zeer zeker dat ze een goede nieuwsserver dienst aanbieden en schuwt het dus ook niet om je dat Ewekagratis en vrijblijvend te laten ondervinden.
Als je een maandabonnement afsluit, kan je deze na een week gewoon opzeggen en dan krijg je het betaalde bedrag terug. Wat erg fijn is, je kan geen jaarabonnement afsluiten! Het gaat gewoon per maand, wat je de mogelijkheid geeft om altijd over te stappen naar een andere provider, die je gratis kan proberen.

Wel biedt men de mogelijkheid om voor 3 maanden te betalen. Als je in een keer voor 3 maanden betaald krijg je niet alleen korting, je krijgt dan ook de snelste nieuwsserver. Een enorm voordeel dus, als je bereidt bent om ineens voor meerdere maanden te betalen.

De voordelen van Eweka

De nieuwsservers werken uitstekend met Spotnet en andere bekende downloadprogramma’s. Daarnaast is SSL gratis ondersteund, je kan dus via een beveiligde verbinding downloaden. Het maakt niet uit of je s’nachts, overdags of de hele dag download, je mag onbeperkt downloaden wanneer het je uitkomt. Met een retentie van 2020 dagen kan je echt overal bij, zelfs bij bestanden die 6 jaar geleden zijn geüpload. Wil je na de gratis nieuwsserver proefperiode verder als betalende klant? Je kan op vele verschillende manieren betalen. Ze ondersteunen onder andere betalingen via Paypal, iDEAL, creditcard, Paysafe, SMS en overschrijving. De klantenservice is zeer bekwaam en uitermate goed te bereiken bij alle mogelijke vragen.