Wil jij 300 GB downloaden, helemaal kosteloos? Dan ben je bij Usenext.nl aan het juiste adres. Door jezelf aan te melden voor een proefabonnement heb je de mogelijkheid om 14 dagen lang gratis te downloaden.

Hoe werkt Usenet bij Usenext?

Ben je al bekend met de term Usenet, of heb je er nog nooit van gehoord? Usenet bestaat uit meer dan 10.000 terabytes aan data. Jij kunt gratis toegang krijgen tot al deze data door een proefabonnement aan te gaan. Deze data bestaat uit onder andere multimedia. Door SSL kun jij al deze vormen van multimedia versleuteld downloaden. SSL zorg ervoor dat je verbinding beveiligd is en daardoor ben je volledig anoniem en kan niemand zien wat je aan het downloaden bent.

Download gratis uit nieuwsgroepen

Wil je ook zelf ervaren hoe eenvoudig, veilig en prettig het is om te downloaden via Usenext.nl, meld je dan gratis aan. Je kunt dan downloaden tot een snelheid van 100 Mbps. Door de newsreader software kun je zelfs met één klik op de knop een download starten. Je krijgt toegang tot een database met een enorm omvangrijk aantal bestanden. Vanwege de lange retentie kun je bestanden downloaden die meer dan 2.000 dagen geleden zijn geplaatst.

Tijdens de proefperiode wil je hoogstwaarschijnlijk direct je abonnement verlengen. Je kunt bij Usenext.nl kiezen tussen twee abonnementen. Het Compact abonnement kent een looptijd van één maand. Je kunt dus elke maand weer kiezen of je het abonnement verlengt of niet. Weet je echter zeker dat je de komende 12 maanden gebruik wilt blijven maken van Usenext.nl, kies dan voor het Relax abonnement. In verhouding is het Relax abonnement namelijk een stuk goedkoper. De looptijd van het Relax abonnement bedraagt 12 maanden.
Wij kunnen ons trouwens niet voorstellen dat je na de proefperiode geen gebruik meer wilt maken van Usenext.nl, want het is een bijzonder prachtige dienst. Voor het geval je het abonnement wel wilt stopzetten, doe dit dan tijdig.

Veel download plezier!

Wij wensen je enorm veel plezier toe met het downloaden van je favoriete vormen van multimedia. Usenet is vandaag de dag de beste manier om te downloaden. Bestanden zijn jarenlang beschikbaar, de download snelheid is vaak bijzonder hoog en je hebt toegang tot enorm veel terabytes aan fantastisch materiaal. Er is geen enkele andere download methode die zoveel voordelen kent!

Toch een andere provider proberen? Dan is Eweka een aanrader. Je kan bij Eweka 1 week lang alles downloaden met een proefabonnement.