Heb je weleens gehoord van Easynews? Deze nieuwsserver provider bestaat al sinds het jaar 2000 en biedt onder andere de Easynewsmogelijkheid om te downloaden via de browser. Het grote voordeel hiervan is dat je geen enkel programma nodig hebt om te downloaden. Mocht je ergens niet uitkomen dan is dat bij Easynews geen enkel probleem, je kunt het bedrijf namelijk 365 dagen per jaar bereiken, dag en nacht!
Dit kan uiteraard per e-mail, maar ook via live chat of telefonisch.
Ook heb je de mogelijkheid om vragen te stellen via een speciaal forum. Dit forum is opgezet zodat gebruikers elkaar kunnen helpen bij het oplossen van problemen.

Gratis proefabonnement Easynews

We begrijpen dat je ons eerst wilt proberen voordat je een abonnement afsluit. Daarom bied Easynews een proefabonnement van 14 dagen zodat je gratis kunt testen. De proefperiode geldt voor 14 dagen of wanneer je het downloadlimiet van 50GB welke voor deze proefperiode geldt hebt overschreden.

Klik hier om een gratis 14 dagen trial / proefperiode  aan te vragen

Easynews Nieuwsserver Abonnementen

Easynews kent kortgezegd drie nieuwsserver abonnementen. Deze abonnementen hebben een aantal gemeenschappelijke zaken, deze willen wij even kort met je doornemen. Zo kun je met alle abonnementen profiteren van NNTP Discussie groepen, meer dan 110.000 nieuwsgroepen, een retentie van 4435dagen, 60 gelijktijdige connecties, downloaden via de browser, 265-bits encryptie en heb je 365 per jaar support.
Uiteraard zijn er ook verschillen te vinden tussen de nieuwsserver abonnementen. Laten we eens kijken naar de verschillen tussen de Classic plan, Plus plan en Big Gig plan. De verschillen zijn voornamelijk in de downloadlimieten terug te vinden.

Classic plan
Met het Classic plan mag je 20 GB per maand downloaden. Ben jij iemand die af en toe wat download dan is dit een ideaal abonnement voor je.

Plus plan
Download je meer dan 20 GB per maand, maar minder dan 40 GB, dan is het Plus plan een geschikt abonnement voor je. Met dit abonnement mag je namelijk maximaal 40 GB per maand downloaden.

Big Gig plan
Download je dagelijks erg veel, dan kun je kiezen voor het Big Gig plan. Met dit abonnement mag je maar liefst 150 GB per maand downloaden. Zoals je wellicht weet is een DVD in goede kwaliteit al snel enkele gigabytes groot en heb je met een aantal DVD’s al heel wat gigabytes nodig. Als extra kun je bij dit plan gebruik maken van een gratis VPN verbinding.

 

De abonnementen van usenet provider easynews

Wat kosten de nieuwsserver abonnementen van Easynews?

De prijs van een abonnement kan ook doorslaggevend zijn als je nog twijfelt over het juiste abonnement. Laten we daarom eens kijken naar de prijzen van de abonnementen. Het Classic plan kost je zo’n $9.98 per maand. Kies je voor het Plus plan abonnement dan betaal je ongeveer $14.97 per maand. Daarnaast bouw je als vaste klant loyaliteit op. Hoe langer je klant bent hoe meer gratis GB je krijgt om te kunnen downloaden.

Downloaden met een nieuwsserver via je smartphone!
Naast het downloaden via je computer of laptop kun je met Easynews ook downloaden via een app op je smartphone. Deze app kun je eenvoudig installeren op je IOS of Android toestel. Je kunt door middel van de app eenvoudig aangeven wat je wilt downloaden. Zo kun je overal en waar je maar wilt downloads selecteren, of je nou op de bank zit of in een lunchroom.

Ervaar nu het gemak van Easynews!

Zelf ervaren hoe prettig downloaden via Easynews is? Je kunt gebruik maken van een gratis proefperiode van 2 weken. Tijdens deze proefperiode kun je zelf ervaren hoe eenvoudig en vertrouwd het downloaden is. Het voordeel van zo’n proefperiode is dat je er helemaal niks voor hoeft te betalen!

Easynews aanbieding of kortingscode

Op dit moment zijn er geen speciale acties, aanbiedingen en of kortingscodes bekend. Als er een nieuwe aanbieding of actie is dan zullen wij deze hier vermelden.

Wel kun je als je nog geen klant bent 14 dagen gratis testen. Dit is welliswaar geen kortingscode of aanbieding, maar mocht je deze provider toch eens proberen dan kun je dit doen.

Klik hier om een gratis 14 dagen trial / proefperiode  aan te vragen

Mijn ervaring / review bij Easynews

Wij hebben deze provider enkele keren kunnen proberen voor het schrijven van deze pagina en we waren meteen erg enthousiast. De prijs kwaliteit verhouding is prima. Met de eigen download zoekfunctie op de website van easynews kun je gemakkelijk naar downloads zoeken en het NZB bestand downloaden. De zoekfunctie beschikt over een geavanceerde zoekfunctie om heel gericht naar jouw favoriete downloads te zoeken. Het is erg simpel in gebruik.