Waarschijnlijk ben je op deze website terecht gekomen omdat je een downloadserver zoekt. Een andere naam daarvoor is een ‘nieuwsserver’. Vreemd, denk je misschien.
Je wilt immers multimedia downloaden en geen nieuws.

Een nieuwsserver is een downloadserver die je in staat stelt om van Nieuwsserveralles te downloaden van usenet. Usenet is een enorm netwerk, dat nog veel ouder is dan het gewone internet.

Vandaag de dag wordt usenet gebruikt om grote bestanden uit te wisselen. Niet alleen saaie, maar ook allerlei vormen van multimedia. Je kan het zo gek niet bedenken of het is wel te downloaden. Om te kunnen downloaden uit usenet, heb je een nieuwsserver nodig. Zodat je kan downloaden wat je maar wilt.

Hoe werkt dat, downloaden met een nieuwsserver?

Downloaden met nieuwsservers is helemaal niet moeilijk, iedereen kan het leren, binnen een half uurtje.
Je hebt namelijk maar een enkele dingen nodig en je hoeft helemaal niet technisch te zijn.
Iedereen kan downloaden met een NTTP server of je nou 9 of 90 jaar bent, het is absoluut niet moeilijk.

Wat heb je nodig om te downloaden?

 • Je hebt nodig, een download programma, waarmee je toegang krijgt tot usenet. In allerlei makkelijke handleidingen laten we je op deze website zien hoe je het beste haalt uit verschillende download programma’s.  Er zijn namelijk veel programma’s waarmee je kan downloaden uit usenet en het is praktisch als je een programma kiest dat je prettig vindt werken.
 • Naast een goed download programma moet je ook een manier hebben om usenet snel en gericht te kunnen doorzoeken.
  Usenet is een soort georganiseerd oerwoud, als je opzoek bent naar een bepaalde boom maar niet weet waar je moet zijn, kan ze zomaar verdwaald raken. Er zijn vele manieren om Usenet te doorzoeken onder andere met programma’s en websites. Wij laten je de beste en handigste manieren zien om dat ene bestand dat je zo dolgraag wilt hebben, binnen in seconden te vinden. Je kan ook een website gebruiken zoals nzbserver, erg handig.
 • Je hebt een goed download programma en een manier om usenet te doorzoeken, helemaal mooi.
  Wel, dan heb je eigenlijk nog maar 1 ding nodig, een nieuwsserver.
  Er zijn vele soorten nieuws servers, sommige kosten geld, andere niet. Er zijn vele manieren om aan een newsserver te komen.
  Wij laten we je zien waar je een newsserver kan vinden die bij je download behoeftes past. Usenet gratis proberen? Het kan. Er zijn veel providers die je een tijdje gratis laten downloaden.

Downloaden met een payserver is de beste manier!

Er zijn veel manieren om te downloaden, je kan bijvoorbeeld naar de piratebay gaan en iets downloaden.
De kans dat je maleware of andere troep download is echter erg groot. Bestanden zijn vaak van vreselijke kwaliteit en amper te aanschouwen.
Een ander enorm nadeel is dat je moet terug delen, als je een bestand download, deel je dat al tijdens het downloaden terug. Je download dus niet alleen, je upload ook… En iedereen kan dat zien. Je IP adres is namelijk zichtbaar voor de hele wereld. Vaak zetten mensen hun uploadsnelheid heel laag, zodat je een halve eeuw moet wachten op een paar nummers van een album.
En je hebt een torrent download programma nodig. Tegenwoordig is zelfs het meest gebruikte torrent download programma, uTorrent, geïnfecteerd met malware.

nieuwsservers

SickBeard

Als je met een payserver download, heb je al dat gedoe gelukkig niet. Er zijn zeer betrouwbare manieren om usenet te doorzoeken.
Je zoekt naar een bestand, kijkt wie het heeft geüpload, wat andere downloaders er van vinden en je weet precies wat je gaat downloaden.
Geen maleware. Je download gewoon met het maximum van je internetverbinding, want je download van een downloadserver, niet van andere mensen die hun upload uitzetten. Ondertiteling is vrijwel altijd aanwezig, net zoals je favoriete Nederlandse vormen van multimedia.

Er zijn namelijk tienduizenden Nederlanders die wereldwijd van alles met elkaar delen via usenet.
Usenet is ontzettend groot, het is bijna letterlijk een georganiseerd oerwoud, dagelijks uploaden mensen wereldwijd honderden terabytes aan nieuw materiaal. Dat is erg mooi als je dat ene multimedia bestand zoekt dat niemand kent en echt nergens meer te krijgen is.
Je hoeft niet te uploaden en als je nieuwsserver SSL (een vorm van encryptie) ondersteund, kan je anoniem downloaden, waardoor je helemaal onzichtbaar bent. Een payserver is zonder twijfel beste manier om te downloaden, wie vandaag de dag nog download met torrents is niet echt handig bezig.