Nieuwsgroepen gratis proberen? Dat kan met usenet.nl, een payserver provider. Usenet.nl biedt het meest aantrekkelijke proefabonnement aan dat je ooit zult vinden. Je mag 14 dagen lang gratis 300 GB downloaden met de Usenet nieuwsservers. Waarom? Ze hopen dat je zo tevreden bent dat je na de twee weken een abonnement afsluit.

Usenet.nl payserver account

Om in aanmerking te komen voor het gebruik van een gratis nieuwsserver moet je een paar gegevens invoeren. Na het invoeren van je gegevens moet je bewijzen dat je bent wie je zegt dat je bent. Dat kan door 1 euro over te maken naar usenet.nl. Helemaal gratis is de proefperiode dus niet, je moet immers wel betalen.

Een enkele euro om 14 dagen lang te kunnen downloaden, 300 GB in totaal! Je kan de euro betalen middels Paypal, iDEAL en creditcard.
Na de betaling krijg je een bevestigingsmailtje met daarin de payserver logins.

Usenet.nl nieuwsserver heeft veel voordelen

  • Usenet.nl is een uitstekend nieuwsserver provider die met name in Duitsland zeer geliefd is.
    De gerenommeerde ICT tijdschriften PC WELT, PC Magazine en PCgo! hebben zeer positieve reviews over Usenet.nl geschreven. Waarom is het een goede nieuwsserver provider? Het bedrijf onderscheid zich op vele manieren van andere payserver providers. Om te beginnen natuurlijk met het proefabonnement! Er is geen enkele provider die een 300 GB proefabonnement aanbiedt voor 1 euro.
  • Daarnaast heeft usenet.nl maar liefst 6 eigen serverparken, waardoor je altijd kan downloaden met maximale bandbreedte. Het is toegestaan om met maar liefst 30 verbindingen te gelijk te downloaden.
  • De retentie is uitmuntend, meer dan 3000 dagen op binaire bestanden. Alle belangrijke nieuwsgroepen zijn gedekt.
  • SSL is volledig ondersteund, je kan downloaden met 256 bits SSL, waardoor alleen jij weet wat je download.
  • Men heeft zelf software ontwikkeld zodat het downloaden en zoeken een stuk makkelijker is en ook sneller verloopt.
  • De compleetheid is 99,9% Veel providers beloven een dergelijke compleetheid maar weinig nieuwsserver providers kunnen dat ook echt bieden.
  • De klantenservice is uitstekend en zelfs bereikbaar per telefoon, een zeldzaamheid onder providers, meestal is men alleen per mail bereikbaar.

Na het proefabonnement


Als het nieuwsserver proefabonnement bevalt, kan je overgaan op een echt abonnement.
usenet.nl biedt verschillende abonnementen aan, waaronder een Smart abonnement voor € 95,35
Dat betekent dat je maar € 7,95/maand betaald om gebruik te mogen maken van de diensten van een van de allerbeste nieuwsserver providers ter wereld.

Usenet.nl is een absolute aanrader als je een serieuze nieuwsserver provider nodig hebt. Geef het eens een kans, 1 euro voor 300 GB aan data, dat is nooit mis!