Nederlandse payserver providers

Misschien wil je dolgraag downloaden uit nieuwsgroepen maar alleen met Nederlandse nieuwsserver providers. Het is immers prettiger om gewoon in het Nederlands te kunnen communiceren met de klantenservice als je een vraag hebt. Bij Nederlandse nieuwsserver providers kan je altijd middels Ideal of Paypal betalen. Je heb dus geen creditcard nodig, wat bij veel buitenlandse providers wel het geval is. Laten we de beste nieuwsserver providers van Nederlandse bodem eens op een rijtje zetten.

De beste Nederlandse payserver providers

Er zijn vele Nederlandse nieuwsserver providers. Bij de beste nieuwsserver providers heb je de mogelijkheid om eerst een gratis proefabonnement af te nemen. Je kan een paar dagen, soms zelfs weken downloaden zonder te betalen. Bevalt het, dan kan je altijd nog overgaan op een betaald abonnement.

Pure Usenet
Pure Usenet is een zeer betrouwbare Nederlandse nieuwsserver provider die verschillende zeer goedkope nieuwsserver pakketten aanbiedt. Voor enkele euro’s per maand heb je al een uitstekend snelle nieuwsserver. SSL is ondersteund en je account delen met vrienden is toegestaan. Je kan betalen per week, maand of jaar. Als je per jaar betaald krijg je natuurlijk een behoorlijke korting.
Maar je hoeft helemaal niet te betalen, Pure Usenet heeft een gratis proefperiode, je kan een week lang gratis downloaden.

Eweka
Eweka bestaat al een tijdje, het bedrijf is in 2001 opgericht en heeft meer dan 20.000 trouwe klanten.
Men biedt slechts 2 pakketten aan, namelijk een 50Mb/sec pakket en een 100Mb/sec pakket.
Als je een proefabonnement bij Ekeka afneemt, moet je betalen voor een maand. Bevalt de nieuwsserver van Eweka niet, dan kan je de nieuwsserver binnen een week opzeggen en dan krijg je het betaalde bedrag helemaal terug.

Buitenlandse nieuwsserver providers die toch Nederlands zijn!

Er zijn ook veel nieuwsserver providers die in het buitenland zitten, die toch Nederlands zijn.
De servers staan in Europa, soms zelfs in Nederland en de klantenservice bestaat uit Nederlanders.
Bij vragen kan je dus gewoon in het Nederlands contact opnemen en de betalingsmethodes zijn ook typisch Nederlands, Ideal is altijd ondersteund.

UsenetBucket
Nederlandse nieuwsserver providerUsenetBucket is een Scandinavische provider, die wereldwijd zijn diensten aanbiedt.
Je kan bij UsenetBucket ook een gratis nieuwsserver krijgen, het is mogelijk om een week lang 5 GB gratis te downloaden.
Als je je inschrijft met een Facebook account krijg je er nog 20GB bij, je kan dan gedurende 1 week in totaal 25 GB downloaden.
Is de 25 GB op of is de week afgelopen, dan wordt de gratis nieuwsserver, ‘FreeBucket’ zoals UsenetBucket het noemt automatisch beëindigd.
De FreeBucket staat je toe om met 400Mb/sec te downloaden met 20 verbindingen tegelijkertijd!

Usenext.nl
Usenext.nl is een Duitse provider maar de klantenservice is in het Nederlands te benaderen.
Eigenlijk is er geen enkele provider die een gratis nieuwsserver aanbiedt onder de voorwaarden van Usenext.nl. Je vult wat gegevens in, betaald nergens voor en dan mag je gelijk downloaden. Maar liefst 300 GB, 30 dagen lang, zonder enige verplichting.

Een provider bevalt niet?

Als je gebruik maakt van de diensten van een nieuwsserver provider en het niet naar wens is, is de oplossing erg simpel. Je kijkt gewoon verder! Er zijn immers genoeg nieuwsserver providers die ook een gratis nieuwsserver aanbieden.

Probeer er zoveel je wilt, tot je een provider vindt die zo prettig is dat je er voor wilt betalen. Heeft een provider geen gratis proefperiode? Meestal hebben ze dan wat te verbergen, een slechte nieuwsserver retentie of downloadsnelheid bijvoorbeeld. Maar als je een dergelijk bedrijf toch wilt proberen, neem dan een pakket af voor 1 week of hooguit een maand. Dan zit je niet een heel jaar vast aan een provider die misschien totaal waardeloos is.

Goede nieuwsserver providers die geen proefperiode hebben!

XLned is een uitstekende provider die geen gratis nieuwsserver aanbiedt, ze zijn immers de goedkoopste nieuwsserver provider in Nederland. Het is de moeite waard, om voor nog geen 3 euro een maand, lang te kijken of ze een goede nieuwsserver aanbieden. Wij weten dat XLned de beste nieuwsserver dienst is in zijn prijsklasse, we gebruiken de nieuwsserver provider namelijk vaak voor onze Usenet instructievideo’s.